

CONSENSUS GROUP

International Mediation Campus Intensive Mediation Course October 2025

Dates: 20th October to 26th October 2025 Times: 08:00 to 16:00/17:45 (CEST)

Meeting: Zoom Online https://dateful.com/time-zone-converter

DATE	TIME	DURATION	DESCRIPTION
20 October 2025	08:00 to 09:30	1h30min	MODULE 1
20 October 2025	09:30 to 11:30	2-hours	MODULE 2
20 October 2025	13:00 to 15:00	2-hours	MODULE 3
20 October 2025	16:00 to 17:30	1h30min	MODULE 4
21 October 2025	08:00 to 10:00	2-hours	MODULE 5
21 October 2025	10:15 to 12:15	2-hours	MODULE 6
21 October 2025	13:30 to 16:30	3-hours	MODULE 7
22 October 2025	08:00 to 12:00	4-hours	MODULE 8
22 October 2025	13:30 to 16:30	3-hours	MODULE 9
23 October 2025	DAY OFF	DAY OFF	DAY OFF
24 October 2025	08:00 to 10:00	2-hours	MODULE 10
24 October 2025	10:15 to 13:15	3-hours	MODULE 11
24 October 2025	14:15 to 16:15	2-hours	MODULE 12
25 October 2025	08:00 to 10:00	2-hours	MODULE 13
25 October 2025	10:15 to 13:15	3-hours	MODULE 14
25 October 2025	14:45 to 17:45	3-hours	MODULE 15
26 October 2025	08:00 to 10:30	2h30min	MODULE 16
26 October 2025	13:30 to 15:00	1h30min	MODULE 17
03 November 2025	16:00 to 17:00	1-hour	COURSE Q&A
10 November 2025	16:00 to 17:00	1-hour	COURSE Q&A